Čišćenja drvenih površina

Vrijeme za čitanje: 2 min.

Vanjske drvene površine podložne su agresivnom utjecaju okoline poput svih ostalih površina. Tako sa vremenom nestane lijepi izgled a pojave se neujednačeni tonovi naslaga.

Drvo je organski materijal i ako nije dobro zaštićen, a pogotovo ono drvo koje ne zahtjeva dodatnu zaštitu, na njega se mogu hvatati spore mahovine i alge te se razvijaju naslage lišajeva koje rasturaju površinu i ulaze dublje u strukturu. Onečišćenju je podložna razna drvena oprema kao što su vodootporne drvene ležaljke, stolovi, stolice i sl. Vanjskim utjecajima izložene su terase u ugostiteljskim objektima, a morskoj vodi osobito su izložene površine na brodovima i plažama.

Drvene površine zahtijevaju temeljito i ravnomjerno čišćenje i zaštitu a to se najbolje postiže profesionalnim, industrijskim, visokotlačnim čistaćima.

Tvrtka H20 TEHNIKA raspolaže cijelim setom profesionalnih, industrijskih, visokotlačnih čistaća. Profesionalno čišćenje omogućava pravilan tretman svake površine. Čišćenje drvenih površina zahtjeva dodatna sredstva za čišćenje koja je potrebno ravnomjerno i temeljito nanijeti na drvenu površinu. Nakon što prođe vrijeme za tretman sredstvom za čišćenje, potrebno je vrlo temeljito isprati površinu kako bi nanošenje sredstva za zaštitu bilo ravnomjerno i maksimalno efikasno.

U potpunosti ravnomjerno i kvalitetno tretirati drvene površine i vratiti im prvotni sjaj moguće je jedino profesionalnim, industrijskim čistaćima. Naša prenosiva oprema u potpunosti je neovisna o električnoj mreži. Raspolažemo visokonaponskim agregatima sa unutarnjim sagorijevanjem. Agregati su četverotaktni i ne proizvode buku.

Visokotlačna čišćenja, zaštita i održavanje površina.

Stojimo na raspolaganju!

Zakažite termin, postavite pitanje ili zatražite procjenu.

Naši najčešći zahvati

Svakom zadatku pristupamo sa željom za stalnim usavršavanjem našeg znanja.

Fasade

Vrijeme za čitanje: 2 min.
Zašto je potrebno čistiti fasadu?Fasada je plašt ili ovojnica kojoj je primarna funkcija štititi konstrukciju zgrade,…
Saznajte više Fasade