Visokotlačno čišćenje komunalnih kontejnera

Vrijeme za čitanje: 1 min.

Komunalni kontejneri dolaze kao zasebne jedinice, i kao sastavni dio u modularnoj gradnji. Zadnjih nekoliko godina tržište kontejnerima doživljava procvat, te se građevine napravljene od jednostavnih jedinica sve češća pojava.

Razne namjene povlače za sobom i razne ukrasne i izolacijske obloge na kontejnerima sa vanjske i unutarnje strane.
Tako nalazimo vrlo čestu primjenu kontejnera u ponudi smještaja u sklopu turističkih naselja i kampova, u funkciji bungalova. Čišćenje površina od raznih materijala na takvim kontejnerima zahtjeva profesionalne uređaje i postupke kako ne bi došlo do oštećenja i kako bi se svaka površina primjereno tretirala i u potpunosti očistila, zaštitila i tako očuvala svoj prvotni izgled.

Kontejneri na gradilištima koji su u funkciji privremenog smještaja za djelatnike i kao poslovne prostorije nalaze se često u vrlo agresivnoj okolini. Takva okolina ubrzano narušava njihov izgled a samim tim izolacijske površine i ubrzava njihovo propadanje. Primjerenim postupcima čišćenja uvelike se produžuje njihov vijek.

H2O tehnika raspolaže profesionalnim strojevima i za krovno pranje neravnih površina. Takvim uređajima možemo na siguran i brz način očistit vrlo važne a agresivnoj prljavštini najizloženije površine krovova kontejnera.

Visokotlačna čišćenja, zaštita i održavanje površina.

Stojimo na raspolaganju!

Zakažite termin, postavite pitanje ili zatražite procjenu.

Naši najčešći zahvati

Svakom zadatku pristupamo sa željom za stalnim usavršavanjem našeg znanja.

Fasade

Vrijeme za čitanje: 2 min.
Zašto je potrebno čistiti fasadu?Fasada je plašt ili ovojnica kojoj je primarna funkcija štititi konstrukciju zgrade,…
Saznajte više Fasade