Unutarnji prostori

Vrijeme za čitanje: 2 min.

Čišćenje unutarnjih prostora poput garaža, pogona i radionica, visokim tlakom bez suvišne vode.

Namjena garaža za parkiranje vozila u poslovnim i stambenim objektima je slična ali svaka ima svoje posebnosti.
Poslovni prostori kojima je garaža primarna za obavljanje djelatnosti najčešće su mehaničarskog tipa. Takvi prostori brzo se prljaju i postaju vrlo opasni za rad.

Često se u takvim prostorima nalaze alati, razni uskladišteni predmeti i strojevi.
Jednostavno nije prikladno uzeti mini-wash i sve oprati. Klasični mini-wash će u zatvorenom prostoru stvoriti oblak nečistoća i kapljica koji će se raširiti po svim površinama i ponovno spustiti na površinu koju čistimo.

Garaže često osim parkiranja vozila koristimo i u druge namjene, a u samom vrhu je namjena skladištenje alata i raznih predmeta koje rijetko koristimo u svakodnevnoj praksi. Često se takvi predmeti znaju naći na podu pa je pranje velikom količinom vode kakvu mini-wash uređaji izbacuju neprikladna.

Isto je i sa svim drugim prostorima koje je potrebno redovito održavati a nije prikladno razlijevati suvišnu vodu koja stvara vlažan oblak nečistoća koje se tako lijepe po drugim površinama a spuštaju se ponovno na površinu koju se upravo čisti.

Vrlo mala investicija za angažman profesionalnog visokotlačnog čišćenja donosi velike prednosti. Pogotovo ako je redovita.
H20 Tehnika koristi profesionalni uređaj za visokotlačno čišćenje koji vakumskom pumpom u trenu čišćenja usisava onečišćenu vodu. Na taj način ne stvara se vlažni oblak nečistoća u prostoriji i ne pojavljuje se suvišna voda na podu.

U našoj opremi je četka za čišćenje sa vakumskim usisom i svojim oblikom je pogodna za čišćenje složenih površina, poput radionice ili pogona sa strojevima. Takvo čišćenje pogodno je i za pogone sa vrlo osjetljivim elektronskim uređajima.

Impregnacijom očišćenih površina sprječava se prodiranje nečistoća duboko u podlogu, produljuje se očuvanje kvalitetne površine podloge i olakšava se daljnje održavanje čistoće.

Visokotlačna čišćenja, zaštita i održavanje površina.

Stojimo na raspolaganju!

Zakažite termin, postavite pitanje ili zatražite procjenu.

Naši najčešći zahvati

Svakom zadatku pristupamo sa željom za stalnim usavršavanjem našeg znanja.

Fasade

Vrijeme za čitanje: 2 min.
Zašto je potrebno čistiti fasadu?Fasada je plašt ili ovojnica kojoj je primarna funkcija štititi konstrukciju zgrade,…
Saznajte više Fasade