Protuklizna zaštita

Vrijeme za čitanje: 1 min.

Glatke hodne površine predstavljaju opasnost kojoj se često daje nedovoljno pažnje. Često su to tvrde mineralne površine poput keramičkih pločica, betona, granita, kamena i sl. Često se izgled stavlja ispred sigurnosti. Protuklizne trake često su nepoželjne zbog svojeg izgleda a rješenje je tada u protukliznim premazima koji povećavaju trenje.

Površine koje imaju veliki promet pješaka i vozila zahtijevaju češće pranje pa se tako svakim pranjem povećava njihova sklizavost. Površine u privatnim prostorima sa manjim prometom isto su opasne kao i one u poslovnim. Primjerice granit uz bazene ili prilazne staze u privatnim i ugostiteljskim objektima.

Prostori u ugostiteljskim objektima koji su dostupni sa plaže u opremi za kupanje često imaju mokar pod i predstavljaju veliku opasnost. Predvorja i prostori oko šanka i kuhinje po kojima osoblje nosi hranu i piće mogu se vrlo lako namočiti i postati skliski.

Nanošenje protukliznog premaza zahtjeva savršeno pripremljenu površinu. Važno je primijetiti da se neki dijelovi površina upotrebljavaju češće od ostalih pa je površinu u cijelosti potrebno kvalitetno očistiti. Površinu je moguće ravnomjerno i potpuno očistiti profesionalnim, industrijskim, visokotlačnim čistaćima. Nanošenje protukliznih premaza koji povećavaju trenje izvodi se brzo i nije štetno.

H2O TEHNIKA raspolaže cijelim setom profesionalnih, industrijskih, visokotlačnih uređaja za čišćenje. Stručno nanosimo protukliznu zaštitu i na zahtjevne površine.

Visokotlačna čišćenja, zaštita i održavanje površina.

Stojimo na raspolaganju!

Zakažite termin, postavite pitanje ili zatražite procjenu.

Naši najčešći zahvati

Svakom zadatku pristupamo sa željom za stalnim usavršavanjem našeg znanja.

Fasade

Vrijeme za čitanje: 2 min.
Zašto je potrebno čistiti fasadu?Fasada je plašt ili ovojnica kojoj je primarna funkcija štititi konstrukciju zgrade,…
Saznajte više Fasade